Results 1 to 13 of 13
  1. #1


    I have being given an Iphne 3gs to repair...Water damage.


    I have cleaned the board and changed the lower dock port. When I now plug into mains charger, the iphone powers onto the connect to itunes screen, there is a delay of approx 6 seconds before it displays the apple logo first.

    If I unplug, it goes off straight away, I have changed battery to a charged one.


    When connected to pc it displays apple logo for approx 10 secs then switches off, no response from pc


    Any ideas kindly..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,729
    Quote:

    G1mobile repair [Only registered and activated users can see links. ]
    I have being given an Iphne 3gs to repair...Water damage.


    I have cleaned the board and changed the lower dock port. When I now plug into mains charger, the iphone powers onto the connect to itunes screen, there is a delay of approx 6 seconds before it displays the apple logo first.

    If I unplug, it goes off straight away, I have changed battery to a charged one.


    When connected to pc it displays apple logo for approx 10 secs then switches off, no response from pc


    Any ideas kindly..
    Jump green fuse.

    You see 2 vibrator pads on board you look other side there is green fuse.

    Dont ask why,how or where jump it and try Along with battery.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,726
    I understand about the fuse, I have .4 ohms across it, still jump?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,729
    Quote:

    G1mobile repair [Only registered and activated users can see links. ]
    I understand about the fuse, I have .4 ohms across it, still jump?
    Yes jump,it must show 0.02 ohm.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,747
    Quote:

    Wites [Only registered and activated users can see links. ]
    Yes jump,it must show 0.02 ohm.
    doing this now, will get back

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,772
    done but still the same, powers on Along with charger after approx 6 sec delay to apple log then to itunes activation screen, if I press the info logo, it says unknown imei and no signal Along with sim inserted.


    If I plug into pc, just shows apple logo for 8 secs then restarts

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,769
    Quote:

    G1mobile repair [Only registered and activated users can see links. ]
    done but still the same, powers on Along with charger after approx 6 sec delay to apple log then to itunes activation screen, if I press the info logo, it says unknown imei and no signal Along with sim inserted.


    If I plug into pc, just shows apple logo for 8 secs then restarts
    Is something heating?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,732
    Quote:

    Wites [Only registered and activated users can see links. ]
    Is something heating?
    Nothing heating at all, should I give the board a reflow?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,704
    gave board 160 under heat and 185 ontop and moved it around lamp, lots of steam but now will not turn on at all??

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,772
    Quote:

    G1mobile repair [Only registered and activated users can see links. ]
    gave board 160 under heat and 185 ontop and moved it around lamp, lots of steam but now will not turn on at all??
    Oh my gosh why you heat?

    I think you killed it completely.

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,747
    yes....AMEN! Does the board have any bolbs on the backside now? contact me, i try to to be helped you, this is very hard now....

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,704
    no blobs not on any side

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,747
    I assumed the temps were acceptable for a short period? Oooops

 

 

Similar Threads

  1. 3gs turns off when connect charger or pc - iphone software problem
    By Richard-cydia in forum iPhone problems and solutions
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2013, 04:04 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-30-2012, 02:48 PM
  3. 3g touch screen has a life of its own - iphone hardware problem
    By Richard-cydia in forum iPhone Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 09-26-2012, 11:14 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-24-2012, 03:38 AM
  5. Iphone 3GS turns off on charger - is this hardware issue ?
    By aaTigattedgip in forum iPhone Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 09-24-2012, 03:15 AM

Visitors found this page by searching for:

yet :(

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
 
Top